Ürünler AnasayfaÜrünlerGöğüsPiliç Parmak Bonfile
  • Piliç Parmak Bonfile
    • Saklama Koşulları
    • Raf Ömrü
    • Taze ürünler 0 ile +3 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
    • Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı Ambalaj Tipi Tabak Ağırlığı (~) Koli Ağırlığı Koli İçi Tabak Adedi Tabak İçi Adedi Ürün Tanımı
Piliç Parmak Bonfile Tabaklı 0,55 kg 6,6 kg 12 Dökme Kemikleri ve derisi alınmış sadece küçük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir.
Dökme - 13 kg - -