Ürünler AnasayfaÜrünlerButPiliç But Sote
  • Piliç But Sote
    • Saklama Koşulları
    • Raf Ömrü
    • Taze ürünler 0 ile +3 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
    • Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı Ambalaj Tipi Tabak Ağırlığı (~) Koli Ağırlığı Koli İçi Tabak Adedi Tabak İçi Adedi Ürün Tanımı
Piliç But Sote** Dökme - 13 kg - Dökme Gövdeden ayrılmış olan kalçanın, orta eklem yerinden kesilmesinden sonra, kemikleri ve derisi alınmış sırta yakın kısmının parçalara bölünmesidir.
** Sadece Taze